Motala folkracefestival


En fantastisk vecka i Motala och vårt "egna lilla paradis". Grabbarna på gården växer så det knakar, och kör över oss totalt på fotbollsplanen (slmk får garanterat sin årliga motion denna vecka...räcker resten av året=)
Nästa år får vi se hur projektet som var i full gång blev. Gubbarna fick ju visa sina muskler när hundra kilos stenar skulle bärgas =).

Båtturen på Göta Kanal rekomenderas starkt (om man inte blir sjösjuk) nu är det avbockat på "att göra listan också"...

kvaldagarna gick bra för samtliga slmkare på plats, dock blev Hampus hårt påkörd i sista kvalet, vilket satte stopp för vidare finaldag, men han fixade övriga heat med bravur. Resten av oss tog oss dock vidare och dit räknar vi SÅKLART även JMSarna Emmy och Mähler Mähler . JuniorSimon körde ruggigt fort och vi trodde verkligen på honom och en finalseger, då hans omkörningar är av eget slag, och att han tog bakpariet på banan absolut snabbast enligt klockan! MEN finaldagarna var fulla av troll och det gick formligen åt skogen för oss alla utom en som dock höll fanan i topp!! Bilar som skar och fick punkteringar och sönderhoppade tråg...ja inte vår tur i år...Men så var Markus Nyström i sitt absolut esse... Finaldagen formligen dominerade han i sina kval och vi räknade starkt med en A-finals seger(som hade suttit fint 10 år efter vår förra, med Fredde vid ratten) MEN Macke blev vänd, annars är vi övertygade om att han tagit hem rubbet! MEN HATTEN AV OCH ETT STOOOOOORT GRATTIS TILL HONOM FÖR EN FENOMENAL RATTNING!

Alltid lika tråkigt att lämna paradiset på jorden, men som tur är har vi vår årliga tripp till Grängesberg och gocart på vägen hem... Denna batalj är minst lika hård och minst lika viktig som festivalvinsterna! I år dominerade Robin, som dock inte fick någon match av vår andra fortåkare Simon som vek av efter krasch i däcken... å JA Kalle slog mig i år...men det var på håret =). Lill Linus vann sitt race också och kammade hem medalj på medalj...blivande kungen av gocart är han...vänta bara!

Så avslutade vi resan med att låta Kalle och Linus titta på sina älskade björnar på Orsa Björnpark...Kalle hade säkert 10 skottlägen..men bössan tog dom i entrén..eller var det korvmackorna? minns inte riktigt!
Hur som haver..en kanonvecka med kanonväder och massa motor...över änd aot! KIK PÅ BILDREN NU...