tillbaka

SLMK:ARE PÅ BILD (inte alla av oss men det kommer)

Använd rullisten neråt för att se alla bilder

SLMKs nyaste medlem. Anders Persson & Lisa Abramssons lill-kille Hampus. Blivande volvoåkare med farten i blodet! Tur klubben är bra på leverera blivande folkraceåkare!
Gustaf Bergqvist. Tog licensen 2011. Har kört debuten på mikaeli. Förhoppningsvis kommer han köra några tävlingar i sommar om han hinner med mellan sitt slöjdande.

GberKnifes hemsida

Desiree Hägglund har nyss tagit licensen och "tillhör" Jonsson-gänget i form av flickvän till Andreas. Vi hoppas få se Desiree starta i en tävling snart!
Jessika Jonsson, dotter till Patrik Jonsson & lillasyster till tvillingarna Jonsson. Har ännu inte kört tävling, men vi hoppas få se henne på Mikaeliracet kanske =)?
Simon Eliasson. Blixtens sonson. Onge till Fredrik & Irja. Inkastad i bubbla såklart! Vad annars? Börjar sommaren 2011.
Mattias Nilsson. Har kommit igång efter några års uppehåll. Kör mest tävlingar runt omkring.
Erica Wistemar. Ny juniortjej som gillar att sladda. Lilla syster till Camilla W & systerdotter till Irja. Pratglad & virrig!
Lisa Abramsson. Tillsammans med Anders Persson. Är inne på sitt andra år. Kör sin jättevolvo strålande bra!
Patrik Jonsson med fru. Patrik, Patriks fru, dotter Jessica & sönerna Alexander o Andreas kör folkrace. Blivit en riktigt stor folkracefamilj nu.
Petra Jonsson, fru till Patrik har börjat köra denna sommar, å hon tycker de e såå kul! Hon rattar 740 som hon delar med gubben.
Alexander Jonsson. Tagit sig till final de flesta tävlingarna.son till Patrik Jonsson, tvillingbror till Andreas, Barnbarn till Inga Jonsson.
Andreas Jonsson har kört många finaler i sommar, son till Patrik Jonsson, tvillingbror till Alexander och barnbarn till Inga Jonsson
Sara Jonsson. Westbergs tjej som sitter vid datorn på tävlingarna. Får väl se om vi lyckas lura in henne i nån bil, men i sommar ska hon vara mammaledig med sin lilla folkracebebbe!
Lisa Jonsson. Sambo med Linus Bergström, syster till Sara. Är med på nästan alla tävlingar och supportar!
Simon o Emil, blivande folkraceförare, jobbar som funktionärer tills dess, jätteduktiga!
Peter Anundsson, Slmkarn från Malgovik. SLMKs största supporter, filmar tävlingarna och är nästan alltid på plats när det är tävling!
Robert Stenman. Slmkare har inte hunnit köra så många tävlingar, men är på gång nu hoppas vi!
Marcus Lindmark. Kört i många år,men har kommit igång mer nu i sommar. Duktig amazonåkare som ofta är i final.
Thor(sten) har blivit stor nu =) Och rattar bil som en riktig folkraceåkare, i final för de mesta! Farsmorsan har inte en chans att hänga på när han drar iväg i sin sparkbil =)
Johan Strömberg. Gladast av dom alla! Har kört en del i sommar. Inbiten har han absolut blivit!
Stina Bergström. Har kört i många år, men inte så ofta numera. En duktig tjej som tillhör familjen Bergström, yngst i skaran.
Farsan Roger Bergström har varit med länge länge, fortfarande i toppen!! Bredvid sitter Jan-Erik Bergström. Klubbens pärla som håller koll på all säkerhet och alla funktionärer på tävlingar. Även han har varit med länge!
Oskar Jonsson. Ny junior i klubben. Visade redan på licenskursen att han kan ratta bil. Vi hoppas snart få se honom på banorna.
Ronja Johansson. Ny junior med tävlingshumör uti fingerspetsarna =) Har fått sig en fin ascona som vi snart får se henne ratta.
Peter Sandow. Ännu en fartåkande Sandow ibland oss. Nu väntar vi på att Peter radar upp segrar i klubbens färger. Fast sonen är nog strået vassare =)=)=)
Jacke Eliasson. Son till Daniel o Gia. Tog licensen nu och körde som en gardist i 850:in...Ska bli sköj å se på banan...Lär ge publiken det dom vill ha, likt far sin!
Greger Jonsson. Ny medlem som gillar lite udda bilar. farsa i fam. Eriksson/Jonsson. Duktig bilbyggare som fixar det mesta man behöver.
Crille Eriksson.En fartåkare som gärna kör peg.Åker långväga för att delta i tävlingar.
Lisa Persson. Fixar hemsidan i ÅMS. Gjorde sin debut -07. Har hunnit testa saab, amazon och peg....
Carina Eriksson. Mamma i fam Eriksson/Jonsson. Kör bara peg. Har hunnit med "lite tippikull" trots sin korta karriär. Henne får ni se upp för i sommar.
Magdalena Eriksson. Också Pegåkare. Är nyast bakom ratten i fam. Idoget tävlande som kommer att ge resultat, säkert redan i sommar!
>
Jan-Åke Wallin från Hoting klev över till oss denna säsong. Medlem i team Polar. Pratar nästan mest av alla! Glad prick som kör volvo mest hela tin!
Frippe Mattsson team chef bland Polar"na". (två bilder skickade på honom, kunde inte välja så det fick bli båda=) Har alltid roligt på banan å breddave´!Börjat som smått toppa teamet med andra förare.
Hampus Lundkvist. Lillebror till Robin Lundkvist . Går i år upp i herrklassen och får där tampas med brorsan Robin b.la.
Fortåkaren Johan Sandow,Peter Sandows pajk kör nu med SLMKs "färger" Nu får vi se när Johan radar upp segrar åt oss...
Siverts fru Ragnhild, har hängt på folkracebanorna i många många år. Först med maken Sivert och på senare år följer hon dotterdottern Saras framgångar på banorna. Men glömmer aldrig bort att ivrigt hejja fram resten av SLMKarna.
Sivert Axelfeldt. En folkrace fantast som byggt ett stort antal folkracebilar i sina dagar. Körde själv folkrace förrut. Byggde bil till barnbarnet Sara och fick henne att fastna när han själv slutat. En alltid lika kunnig och hjälpsam herre!
Sara Bylund är dotterdotter till Sivert Axelfeldt. En hästtjej som tack vare morfar fått upp ögonen för sporten.Började köra i sommar, och har trots få timmar bakom ratten redan börjat slåss om tätplaceringarna, duktig och glad tjej. Välkommen till SLMK!
Siverts son Jan har också kommit över till SLMK.En trailerförare som kört folkrace sedan 1990, på den tiden var det saab men efter åtta års uppehåll har farsan Sivert fixat igång Jans volvo, så 2008 får vi se mer av honom. Om än han nu är bosatt i Bromma. Välkommen till SLMK!
Martin har inte kört så många tävlingar.Vi hoppas han tar upp sitt intresse igen.
Mattias Malmbo. Har tagit "ledigt" från folkrace ett tag. Hoppas han kommer igen!
Emma är en i klanen Persson. Visade redan från början att det fanns jäklaranamma i henne. Otroligt duktig tjej som med ett fåtal tävlingar i bagaget, redan har pokalhyllan full!!!
Storasyster Elin började senare, men även denna dam visade att hon kunde ratta, och har under sina tre tävlingar samlat pokaler i samtliga!
Crille Salemark. Vilden från Vindeln.En fortåkare som SLMK vet kommer att rada upp segrar till klubben =):Crille kör även rallycross, där han såklart är lika bra!! Med proffskontrakt i USA så lär skoterkarriären ta lite tid från honom. .
Ta en titt på Salemarks egen sida http://www.salemark.se/
Dennis"Finnen"Vasara Ålder 15 bor i västerås .Gillar att va med polare och skruva på fritiden. Har inte kört så mycket i är, men nu ska det bli åka av.
Ännu en ny SLMKare Andreas höglund,egen företagare som kört folkrace sedan -93 har ett antal segrar + lite vinster+finalplatser i festivaler.& någon rallycross buckla. har åkt & åker lite blandad kompott vw,opel,audi.volvo,saab,ford,fiat mm
Välkommen till oss!
Daniel Eliasson. En "gammal räv" i klubben, som jag äntligen hittat en lämplig bild på haha.! Bjuder publiken på spänning på hemmabanan! Är Daniel ute så händer det något att prata länge om! Sonen Jacob har det inte lätt på läktaren och längtar tills han får ge farsan en match!
Maria Persson. Kör som hon stulit bilen, saabar ser hon till att eliminera från folkracebanan =). Har -08 radat upp segrar med bravur Sjuksyrra, gift med Per och mamma till Anders Emma & Elin..
Per Persson "chefen" för 2P racingteam. Driver verkstad och "meckar" udda folkracebilar, farsa till Anders Emma & ELin och gift med mamma Maria.
Anders Persson . Har hunnit med ett antal tävlingar, med några finfina segrar i bagaget.
André Wikström. Junior som började köra -05. Har inte synts till på tävlingar på flera år, men vi hoppas han dyker upp snart.
Johannes Petersson. även han osynlig ett tag... Lillebror till Calle och Henrik Petersson
Robin Lundkvist. Fortåkaren från Backe. oftast är han med och slåss om segern i A-finalerna.Men har haft några år av otur som nu 2011 tänker vända såklart!
Anders Lövgren. Har sin första folkracesäsong fått se tjusningen med folkrace och garagetimmar.
Vi har ju även medlemmar ända nere i Bromölla. Tony Karlsson . Har bara kört en tävling i år pga mycket arbete, men nästa år ansluter dom sig till skaran i Motala.
Detta är Jan Barkström, som enligt ovanstående bara kör "lådbilar". Och kört fler tävlingar än Tony i år, som enligt Tony är konstigt!=)
Anna Stina Almqvist, sambo med Fredrik Linder. Dags att lura ut henne på banorna igen.
Nadja Blom har i år inte kört något alls, men vi hoppas få se Nadja på banan igen! En driftig tjej med skinn på näsan!
Andrè Andersson har hittat en perfekt bil i år. Är med och slåss i toppen nu.Kör för team MK2 från Åseke
Anders.Westberg. Lackerare och nybliven husägare tillsammans med Sara Jonsson. Hade ett dåligt folkraceår i år men 2010 vänder det! Fått en liten folkraceson 2011-05-13
Örjan Sundquist.numera Skellefteåbo. Kör inte i sommar.
Camilla Wistemar, systerdotter till Irja. Startraket från Hornsjö, som även jagar älg.Har radat upp segrar
Lars-Åke Grahn, Kittelfjällare som kört folkrace länge. Kör mycket neröver landet också.
Henrik Petersson, Kittelfjällare. näst yngst i klanen Petersson, "kilar stadigt" med Lina.
LarsPider Petersson. Pappa till Henrik Calle och Johannes. Kunnig på det mesta
Carl-Anton Petersson, storebror i gla´gänget från Kittelfjäll..
Elina Bergström. Lilla/storasyster i Bergströmska klanen. Duktig dam,som i sommar tagit "ledigt"
Britt-Marie Hall. Sambo med P-O. Ska luras in i bilen igen...Nu har hon massa tid över =)
Bosse "blixten" O Inga Jonsson. Är veteranerna i SLMK, Bosse var med från starten, och är fortfarande kvar på toppen, pappa till Fredde, Petra och Matti. Inga har även hon hållit på i många år. duktig med massa rutin.
Sara Liljekvist, saabåkande hundägare , tillsammans med Kenneth.
Lina Westberg, mamma till lillInez på heltid. Ä ilag me Henke Petersson. Sitter nog snart bakom ratten igen.
Anna Karppinen numera Bergström. gift med Jonas. Har kommit igång i sommar, efter mammaledighet.
Olle Gavelin.flygtekniker. Kassör i klubben, och vw fantast med maximal otur.
Thomas Hall. Maskinist som inte kör för tillfället. . Pappa till en hel hög=)
P-O Olofsson och Kenneth Andersson. Jaha.... P-O VIlhelminas Lackerare, som gärna berättar sagor på fritiden. Sambo med Britt-Marie. Kenneth är...kenneth. Driver Holeshottourer i landet arrangerar motorjippon här och var. Tillsammans med Sara.
Anders Westberg och Robert Rönnberg. Anders är P-Os lackerare är tillsammans med Sara.Jonsson. Robert har tagit långt uppehåll från folkracen.
Fredrik Eliasson. Vägverkare, ordförande i SLMK. Sambo med Irja, pappa till Simon o Linus
Syskonen Westberg, Camilla och Anders. Camilla är assistenten som fotar på fritiden. sambo med Lucas.
Veronika "virran" Eliasson och Sanna Larsson. Virran har tagit sabbatsår från racen. Jobbar på som assare och bygger garage. Sambo med Peder. Sanna är numera singel o jobbar som kontorist. Har en hop me onga.

Daniel Thale´n. Nygift med Petra. Jobbar som gympalärare. Kör inget för närvarande.
Irja Wistemar, jobbar på skolan. Fixar hemsidan här. sambo med Fredrik E mamma till Simon o Linus
Peder "gammsattajäveln" Sundqvist Kör alltid det värsta. Lastbilschaffis som bygger garage med gumman Virran.
Linus Bergström. Lastbilschaffis.Sambo med Lisa Jonsson. pappa till två goa tjejer! 2009/2010 var han bäst av alla på hemmabanan!
Anders L. Kör mest motorcykel numera
Jonas Bergström. Gift med Anna. Lillebror i Bergströms släkten.
Johan FIgaro Figge har börjat köra på "heltid" igen.
Carola Nilsson har hittat tillbaka igen på banorna efter några års uppehåll.Här med storpajken David som längtar till han har ålder inne
Fredrik linder. Linder är nybliven pappa. Jobbar på gruppbostaden. tillsammans med Anna-Stina
Petra.E gift med Daniel. Kör inget pga av nackskada. fixar maten till tävlingarna. Storasyster till Matti och Fredrik
BrittInger Westberg. Mamma till Lina Camilla o Anders W. SLMKs sekreterare o klippa
Matti Eliasson. Storebror till Fredrik . Lackerare som inte kör folkrace för närvarande.
K.Andersson
Två av våra DUKTIGA funktionärer helan och halvan,Wesslan och Simon (3 år här)
Lucas Bergström. Storebror i fam. Bergström klipper vägslänter på sommaren och kör lastbil. Sambo med Camilla W. Sonen Alex med på bild.